Keiserens nye trær
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Norsk nettbutikk siden 2012

OM KEISERNE

Sensommeren 2010 begynte to unge menn å blogge fra en passe stor leilighet hvor det alltid var plass til en pute til. Siden da vokste bloggen seg passe stor, en liten bulldogdame flyttet inn og sammen pakket den lille familien alle putene med seg og flyttet inn i en litt større, passe stor leilighet.

Våren 2012 bestemte guttene seg for at drømmen om en egen butikk ikke kunne vente lenger. Nettbutikken Keiserens nye trær gikk fra tanker og drømmer til en realisering, og senhøsten samme året åpnet vi "dørene". Med tiden har nettbutikken vokst, og våren 2018 flyttet vi til Bakklandet i Trondheim og åpnet fysisk butikk der. 

Varemiksen består av spennende interiør og ting fra leverandører som blant annet House Doctor, Dottir, Anne Black, Oi Soi Oi og Bungalow. Keiserne tenker på deg som kunde når de setter sammen varepakken og håper du vil trives med å kikke rundt her inne.

Send oss en mail på nettbutikk@keiserensnye.no eller ring oss på telefon 901 03 079 på dagtid i tidsrommet 09.00 - 18.00 hvis du har noen spørsmål, kommentarer eller innspill. Oss er i realiteten bare en mann sånn til vanlig, så vi beklager på forhånd om du ikke får svar på telefonen.

Keiserne håper du finner noe du liker, og vil trives i nettbutikken!


PS. Vi har hatt Adresseavisens trd.by på besøk flere ganger - dette skrev de om oss i mars 2018 og dette skrev de om oss i desember 2019!

 

 

Trykk ENTER for å søke